Tarieven

Er kan worden gekozen voor een uurtarief of voor een compleet pakket aan diensten.

Particulieren: €65,- per uur incl. BTW

Zakelijk: €120,- per uur excl. BTW

Voor het begeleiden van groepscoaching-intervisie of een compleet pakket gelden maatwerkprijzen.

Kilometervergoeding indien nodig € 0,35 per km

Betalingsvoorwaarden

Particuliere cliënten

Voorafgaand aan de start van het traject ontvang je per mail een factuur met een betaallink. De betaling moet bij aanvang voldaan zijn.

Zakelijke cliënten

Facturering geschiedt aan het einde van elke maand. Betaaltermijn is 14 dagen.

Annuleren

Annuleren zonder betaling kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Bij niet of te laat afzeggen, breng ik mijn uurtarief in rekening.

Vergoedingen

De trajecten die ik aanbied worden niet vergoed door verzekeraars. Er zijn een aantal mogelijkheden om jouw traject alsnog vergoed te krijgen.

Tips om jouw traject vergoed te krijgen

  1. Check je CAO; sommige bedrijven stellen budget beschikbaar voor coaching en training. Het gaat meestal om een bedrag van ongeveer € 500,- per jaar. Je kunt hierover meer informatie inwinnen bij je HR-manager.
  2. Is er binnen jouw bedrijf (nog) geen budget voor coaching en training? Stel dit dan voor aan je HR-manager. Vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling is coaching zeer goedkoop en effectief voor bedrijven. Daarom wordt het vaak vergoed.
  3. Introduceer een persoonlijk ontwikkelingsplan bij je manager of directeur. In een oriëntatiegesprek kan ik je helpen met het opstellen van een plan en een offerte op maat. Zo heb je het nodige materiaal om te overleggen met je directeur of leidinggevende.
  4. Belastingaftrek voor ondernemers: de kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn als bedrijfskosten aftrekbaar van de belasting.
  5. Belastingaftrek voor particulieren: coaching en loopbaanbegeleiding mogen afgetrokken worden van de belasting. Het gaat dan om kosten die de fiscus beschouwt als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’.
  6. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering en wil je de sessies gebruiken om weer aan de slag te gaan? Dan is de kans zeer groot dat je volledige coachingstraject vergoed wordt vanuit deze verzekering. Informeer dit vooraf bij je arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  7. Het UWV biedt diverse subsidies voor training en coaching. Voor een actueel overzicht verwijzen we je graag door naar de website van het UWV.
  8. Tijdens de kennismaking kun je de mogelijkheden voor een particulier aangepast tarief bespreken.
  9. Via een PGB is het ook mogelijk om een traject te bekostigen. Neem contact op met het wijkteam in je buurt om hierover informatie te verkrijgen.
05209C42-6520-4263-A361-D51155B87734
061397EA-BC1D-43A0-867A-645C19DED26E