Methodieken

Ik bied preventieve en praktische ontwikkelingstrajecten om het zelfvertrouwen te vergroten.

Vanuit welke patronen leef jij? Zijn ze realistisch? Geven ze je positiviteit? Of beïnvloeden voorgaande levenservaringen het gedrag wat je nu vertoont op negatieve wijze?

Ook negatieve ervaringen vormen banen in onze brein die blijven bestaan. Erover praten zorgt voor opluchting, maar neemt het gevoel wat eraan gekoppeld is niet weg.

Samen bekijken we vanuit welke patronen jij je leven leeft en krijg je zelf inzicht in wat jij doet. Hierdoor wordt de manier waarop je met deze negatieve gevoelens om kan gaan duidelijk. Zodat het vaste patroon kan worden doorbroken en de angst voor deze bekende ervaring afneemt.

 

 

A6635943-2DB7-47A6-9A48-110D546CD4CC

"Samen openen we deuren, nemen we drempels. Sky is the limit!"

 

Instap methode

Net als een naaste ben ik 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor jou. Dat betekend niet dat ik altijd m’n telefoon op kan nemen of je direct kan zien of een mail terug stuur. Maar je kan op mij net zoals de naaste personen in jouw leven altijd een beroep doen. En zal de eerst volgende gelegenheid dat ik kan direct terug contacten. Coaching en counseling is een commitment van beide zijde. Waarbij ik de personen die ik coach altijd het gevoel wil geven dat ik er voor hen ben. Als maatschappelijk werker heb ik jaren vanuit mijn hart met deze methodiek gewerkt. En zet dit ook voort in m’n werk en beleving als coach. Want nu ik dit omschrijf is coaching en counseling voor mij een beleving waarvan ik net als de personen die ik coach leer. Levenservaring opdoen waaraan we allen baat kunnen hebben. Waarvan onze visie breder wordt en we de wereld in panorama view tegemoet kunnen treden.

 

 

Afstand en nabijheid

Bullshit! In het persoonlijk contact is het logisch dat de grenzen heel dicht langs elkaar heen lopen. Wees niet bang om een band aan te gaan, want uiteindelijk kan ik je niet helpen als je me op afstand houdt.

 

Spice me Up methode 

Mooi van binnen is ook mooi van buiten. Een nieuwe bewustwording gaat natuurlijk in combinatie met een nieuwe look!

Samen in de spiegel kijken dat jij mag worden gezien.