Vrijblijvende kennismaking

Als eerste vertel ik wat over me zelf. Wat ik doe en waarom ik dit doe.

Daarna beslis je of je verder wilt gaan met het gesprek.

In het laatste deel van de kennismaking lopen we alle leefgebieden langs om te bekijken hoe jouw leefwereld er op dit moment uit ziet. En wat je nodigt hebt om jouw horizon te verbreden.

 

Individuele coaching en counseling

Tijdens de individuele coaching en counseling gaan we één op één het gesprek aan. Soms gewoon vanuit de luie stoel, maar op elke andere manier kan het ook. Een stevige wandeling, fietstocht of tijdens een workshop je kan het zo gek niet bedenken noem het maar op. Het doorbreken van taboes vraagt om een out of the box manier van denken. Beweging en creatief bezig zijn met elementen waar jouw brein positief door geprikkeld wordt werken geest verrijkend om de taboes in jouw leven te lijf te gaan.

 

 

 

Ronde tafel gesprekken

Soms is het ook heel verhelderend om met lotgenoten ervaringen te delen. Tijdens de gelijkwaardige ronde tafel gesprekken is daar ruim de gelegenheid voor.

Partner-relatie coaching

Hoe geef je als partner aan wat jouw behoefte is binnen een relatie zonder de ander te kwetsen. Vele van ons houden dan al bij voorbaat wijselijk de mond. Maar gaan voorbij aan de eigen behoefte. Waardoor de kans van ontevredenheid binnen de relatie enorm toeneemt en een breuk daardoor soms onvermijdelijk is. Eeuwig zonde! Wanneer er eerder met elkaar gedeeld wordt wat misschien niet altijd even fijn is om te horen, maar wel verhelderend en realistisch is kan er een middenweg gevonden worden. Jezelf wegcijferen, omdat je nou eenmaal deel van een gezin bent dat lukt nooit voor altijd. Dus laten we erover in gesprek gaan. Lekker tijdens een etentje of in een voor jullie comfortabele setting. Want ach ja ook ik geloof nog altijd...En zij leefden nog lang en gelukkig!

 

17C2432E-CB4A-4E1D-B3D8-EEE8B983FE2C

Groepscoaching - Intervisie 

Elke groep heeft zijn eigen dynamiek, cultuur en sfeer. Het doorbreken van een stramien binnen een groep vergt tijd en vertrouwen. Jullie geven zelf aan hoever jullie gaan en wat jullie safe-zone is. Mijn rol is om het gesprek te begeleiden en er zorg voor te dragen dat een ieder vanuit een gelijkwaardige positie een bijdrage kan doen. Wanneer jullie als groep instaat zijn het taboe wat binnen jullie dynamiek ligt te doorbreken wordt het een verbintenis die je voor altijd mee neemt in het leven en doorgeeft aan de volgende generatie.